Kniha IFS Food 7: Příručka pro úspěšné posouzení (česky)
Kód: 59Detailní popis produktu
Kniha je určena především pro výrobce potravin, kteří se připravují na certifikaci podle normy IFS Food, nebo certifikát již mají a čeká je audit podle nové verze normy IFS Food 7, podle které se bude auditovat od léta 2021.
Kniha je komentovaným zněním normy. Vysvětluje jednotlivé požadavky normy a podává praktický návod na jejich aplikaci. Na velkém množství příkladů z reálných auditů poskytuje informace o tom, jaké odchylky a neshody jsou vůči požadavkům normy v praxi vystavovány.
Kniha je zpracována podle verze 7 a byla technicky revidována manažerkou normy IFS Food z IFS Management GmbH pro zajištění správnosti.
Autor: Miroslav Šuška, cca 260 stran.
Více informací na www.IFSkniha.cz nebo anglická verze www.IFSFoodBook.com.
Pro normu verze 8 knihu neplánujeme, nová norma neobsahuje zásadní změny požadavků jako to bylo u verzí 5, 6 a 7 (nové kapitoly Obrana potravin, Falšování potravin a oblast kultury bezpečnosti potravin). Kniha pro verzi 7 je stále použitelná i pro novou verzi 8, ideálně ve spojení s online nebo prezenčním kurzem pro přechod na verzi 8.
Kniha vznikla s podporou společností QSL s.r.o., TÜV SÜD Czech s.r.o. a ADERA s.r.o.
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.